Login Form

Bells Hells is een AC/DC Tribute die medio 2013 is ontstaan. Doel: De best mogelijke AC/DC tribute van de Benelux worden. Je moet ergens beginnen nietwaar.

Bells Hells heeft inmiddels een snel groeiend aantal fans en uitstekende reputatie. Met zanger Fats die zo voor Brian Johnson in zou kunnen vallen is het alsof AC/DC zelf op de planken staat. De band past perfect op festivals, motortreffens, tributeconcerten en gezellige kroegen door het hele land en daarbuiten. Zo is er o.a. opgetreden in Belgie met Girlschool, is Wales ondersteboven gespeeld en is Nederland van Groningen tot Zeeland aangedaan. Groot of klein, het maakt niet uit, de tent gaat op zijn kop! Of het dak eraf. Dat ligt eraan. En is er geen tent of dak, dan is de sky de limit. Hoe dan ook, het wordt een feest!

Alle bekende bekende AC/DC klassiekers komen voorbij: "Whole Lotta Rosie", "T.N.T.", "High Voltage", "Dirty Deeds Done Dirt Cheap", "Highway To Hell", "Back In Black", "Thunderstruck" om er maar een paar te noemen. Maar ook fan-favorieten als "Let There Be Rock", "Squealer", "Shot Down In Flames", "Sin City", "Shoot To Thrill" en "You Shook Me All Night Long" komen aan bod.

Dus heb je zin in een ouderwets avondje rock ’n roll? Kom dan kijken, luisteren en headbangen bij Bells Hells, dé AC/DC Tribute Band! 

Bells Hells bestaat uit :

Lead Vocals : Fats
Lead Guitar : Robert Michiels
Rhythm Guitar : Tibo Vos
Bas Guitar : Michael de Schrevel
Drums/Vocals : Wim Verrijt